Investicije

Albanija je dežela v družbenem in gospodarskem vzponu, kar predstavlja edinstvene priložnosti za donosne investicije. V njej se odpirajo možnosti zelo donosnih investicij, posebno na področju turistične infrastrukture, pri sodelovanju v procesih privatizacije in splošno na področju razvoja albanskega gospodarstva.

Podjetje Europa Albania 007 nudi storitve, ki vam bodo opora pri uspešnem izboru, pripravi in izvedbi investicij v Albaniji. Poleg svetovanja vam nudimo tudi podporo pri pridobivanju potrebne dokumentacije (dovoljenja, koncesije, soglasja ipd.) na podlagi sodelovanja z javno upravo na državni, regionalni in lokalni ravni. 

Ne zamudite izjemne priložnosti za smele investitorje, ki prvi pridejo na novi trg!

Investicije v turizem
Mila južnomediteranska klima, kilometri nenaseljene (neokrnjene) obale in kristalno čisto morje so izjemna priložnost za investiranje v turistično infrastrukturo: hoteli, turistična naselja, marine ipd.

Investicije v albansko gospodarstvo
V Albaniji poteka proces privatizacije, kar odpira priložnosti za investicije v strateških sektorjih, kot so rudarstvo, energetika, predelovalna industrija, telekomunikacije, finančni sektor itd.

 

© 2011 - Europa Albania 007