O nas

Europa Albania 007 je mlado podjetje, ki deluje na področju financ, poslovanja z nepremičninami in poslovnega svetovanja v Albaniji in tujini. Podjetje je nastalo in se oblikovalo na podlagi izkušenj z navedenih področij tako lastnikov kot vodstva, ki so z analizo poslovanja, prednosti in pomanjkljivosti pri konkurenčnih podjetjih pripravili strateški načrt in določitev dejavnosti podjetja. Tako je podjetje zasnovalo ključne storitve od poslovanja z nepremičninami do področja neposrednih tujih naložb, pridobivanja finančnih sredstev EU in podjetniških financ, vse do poslovnega svetovanja. Navedene storitve nudimo in opravljamo tako v Albaniji kot na svetovnem trgu, predvsem v evropskih državah. Na podlagi povezav, ki jih ima podjetje pri različnih ustanovah v pravno-političnem in državnem sektorju, lahko nudi strankam tudi kakovostnejšo podporo in s tem poveča možnosti ugodnega izida projekta.

Poslanstvo podjetja
Na podlagi kakovostnega opravljanja storitev in svetovalne podpore nudimo celovite rešitve s področja financ, nepremičnin in poslovnega svetovanja za zadovoljstvo naših strank in poslovnih partnerjev.

Vizija podjetja
V petih letih želimo postati hitro rastoče podjetje z uspešnim poslovanjem in odlično prepoznavnostjo na vseh trgih Evrope in s tem pridobiti pomemben tržni delež in izjemno konkurenčno ponudbo celovitih rešitev.

Z visoko strokovno usposobljenostjo zaposlenih, kakovostnim opravljanjem storitev in odlično svetovalno podporo nudimo celovite rešitve s področja financ, nepremičnin in poslovnega svetovanja, ki se odražajo v zadovoljstvu naših strank in poslovnih partnerjev nad opravljenimi storitvami.
 
© 2011 - Europa Albania 007